Начало Бокс Франк Уорън: Следващият съперник на Джошуа ще е Уайт

Франк Уорън: Следващият съперник на Джошуа ще е Уайт

Франк Уорън: Следващият съперник на Джошуа ще е Уайт
0

Английският боксов мениджър и промоутър на Тайсън Фюри – Франк Уорън, изказа мнението си, че следващият опонент на световния шампион в тежка категория на IBF (Международна боксова федерация), WBO (Световна боксова организация) и WBA (Световна боксова асоциация) – Антъни Джошуа, ще предпочете да се бие с Дилиан Уайт на 13.04.2018 г.

В момента Уорън се занимава с промотирането на големия мач между Тайсън Фюри (27-0-0) и световния шампион на WBC (Световен боксов съвет) – Дионтей Уайлдър (40-0-0), които ще се бият на 1-ви декември в Лос Анджелис.

Според Уорън, мениджърът на Джошуа – Еди Хърн, ще направи всичко по силите си, за да направи реванш между 28-годишният шампион и 30-годишният Уайт (24-1-0).

Двамата англичани вече са излизали един срещу друг на ринга през 2015 г., а срещата завърши с победа на Джошуа, който спечели с технически нокаут в 7-ия рунд.

Ето какво сподели и самият Уорън:

„Еди Хърн вече е резервирал ст. „Уембли“ за следващия мач на Джошуа и той ще бъде срещу Дилиан Уайт. Преди време ви казах, че ще изберат да се бият с Поветкин и сега ще предпочетат Уайт. Съмнявам се, че Джошуа изобщо ще иска да се срещне с Фюри и Уйалдър. Вече са си наумили да правят реванш и това е“, каза 66-годишният Уорън.