Начало Бокс В Англия убедени: Джошуа се бие с Кобрата, а след това е Уайлдър
0

В Англия убедени: Джошуа се бие с Кобрата, а след това е Уайлдър

В Англия убедени: Джошуа се бие с Кобрата, а след това е Уайлдър
0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев ще се изправи срещу световния шампион Антъни Джошуа през 2020 година. В това са убедени от таблоида „Сън“, който е в близки отношения с мениджъра на британеца Еди Хърн.

Според изданието, след като Уайлдър иска да осъществи незабавен реванш с Тайсън Фюри, то Джошуа ще проведе три двубоя преди да се изправи в така очаквания мач с Бронзовия бомбардир.

Джошуа ще използва времето, докато се договори мач с Уайлдър или Фюри, да направи трите задължителни защити на поясите си във версиите IBF, WBА и WBO. Първият му съперник ще буде Дилиан Уайт на 13 април на „Уембли“, като датата и мястото вече са запазени.

След това ще проведе мача с Джарел Милър за защита на титлата си в WBA в края на 2019 г., като се очаква това да е американският дебют на Джошуа, по всяка вероятност в Лас Вегас. И след това, последен на опашката, идва и мачът с Пулев, който е задължителен претендент на титлата в IBF и такъв мач се очаква да се проведе в първите месеци на 2020 година.