Начало Бокс Амир Кан: Уайлдър и Фюри доказаха, че са най-добрите в тежката

Амир Кан: Уайлдър и Фюри доказаха, че са най-добрите в тежката

Амир Кан: Уайлдър и Фюри доказаха, че са най-добрите в тежката
0

Бившият световен шампион в супер лека категория – Амир Кан, отново „захапа“ сънародника си Антъни Джошуа, заявявайки, че срещата между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър на 1 декември е показала на всички, че именно те двамата са най-добрите боксьори в тежката категория.

twitter.com

Двамата имат история, като преди година време, 32-годишният Кан обвини Джошуа, че е спал с бившата му жена, но в последствие се разбраха кой крив, и кой прав.

Сега обаче Кан засегна още по-болна тема за 29-годишният световен шампион:

„Не мисля, че Джошуа ще се срещне с Тайсън или Дионтей. Има прекалено много за губене в един такъв мач. Но мисля, че трябва да има реванш между Фюри и Уайлдър.

twitter.com

Мачът им от Лос Анджелис бе доста хубав. Като фен на бокса, беше доста вълнуващо да гледам такива удари и тежки попадения. Фюри се движеше толкова добре по ринга. Как успяваше да избегне всичките замахвания на Уайлдър, но в крайна сметка се оказа два пъти на пода…

Нямам търпение за реванша. Първата им среща показа, че те са най-добрите в тази категория, защото изглеждаха непобедими“, завърши Кан, който е представляван от Еди Хърн.