Начало ММА Неговата година

Неговата година

Неговата година
0

Всеки e чувал името му. Роден и израснал в планината. Прякорът му е Орела.

От малък се бори с мечки и е непобеден ММА боец. Граплинг уменията му са завидни, а наскоро разби Конър Макгрегър и в стойка.

Популярността му в Инстаграм расте с всеки изминал ден.

В последните 2 месеца го виждаме да ни се усмихва до световни звезди от ранга на Леонардо ди Каприо. Или мастити политически лидери – Владимир Путин, Реджеп Ердоган и още.

Посещенията му не се ограничават само в полети до САЩ и Западна Европа. Радетел е на благотворителни мисии за бедните деца в Африка. Патрон е на турнири по самбо и борба в Близкия Изток, а и в родната Русия.

Ходи на футболни мачове. Широко скроен е, следи най-различни спортове.

Катарски милиардери му подаряват луксозни горнища на отборите си. „Заповядай от лимитираната серия, но се снимай и го качи на профила си“. На ден получава хиляди подобни съобщения.

В която и точка на света да се появи, мигновено приковава вниманието на местните. Всички обективи са насочени към него. Помага много за развитието на бойните спортове в Дагестан, където баща му е сред най-влиятелните личности.

Признава си, че старецът още го бие с възпитателна цел.

Самият той е милионер, но все още живее в бащината къща. Най-много от всичко цени семейството и приятелите.

Той е Хабиб Нурмагомедов и 2018-та беше неговата година.

Красиан Митев/Boec.BG

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.