Начало Бокс Извън ринга е горещо – масови мелета, летящи столове и маси (ВИДЕО)

Извън ринга е горещо – масови мелета, летящи столове и маси (ВИДЕО)

Извън ринга е горещо – масови мелета, летящи столове и маси (ВИДЕО)
0

Бойните галавечери са зрелище и предизвикват много емоции. Феновете също се зареждат с адреналин покрай това, което виждат на ринга или в клетката и често се случва да се стигне до сбивания в публиката. 2018 година бе белязана от няколко зрелищни сбивания, в които иам и българска следа.

1. Конър Макгрегър – Хабиб Нурмагомедов
ММА битката на годината завърши по доста грозен начин. Нурмагомедов победи, а след това скочи в публиката и се сби с хора от щаба на Конър. В същото време от лагера на шампиона нахлуха в клетката и атакуваха Макгрегър.

2. Галавечер в Пловдив
В Пловдив се проведе голяма галавечер, а на нея участваха представители на две от най-големите агитки у нас – на ЦСКА и Локомотив (Пловдив). Спектакълът бе прекъснат, след като настъпи масово сбиване, хвърляне на бомбички и столове в залата. Двете агитки излязоха извън залата, където продължиха мелето си.

3. Камару Усман и Али Абделазис
Един от най-ужасяващите бойци в UFC – Камару Усман, и мениджърът Али Абделазис се сбиха с фенове по време на галавечер в Ню Йорк. Двамата бяха подразнени от фен, който обаче видимо търсеше конфликт и накрая се стигна до меле. То продължи няколко минути на трибуните, докато през това време турнирът Лига на професионалните бойци продължаваше да върви.

4.Тайсън Фюри – Сефер Сефери
Циганският крал се завърна на ринга с победа над Сефери, но на трибуните се заформи голям бой по време на самата среща. Две групи от по около 15 човека си налетяха и започна голяма размяна на удари. Стигна се до там, че дори Фюри и Сефери спряха да се боксират и започнаха да наблюдават какво се случва. Британецът бе видимо развеселен от битката край ринга и въодушевено показваше на Сефери.

5. Джони Гартън – Гари Коркоран
Двамата британци предложиха зрелище на ринга по време на галавечер в Брентууд, но битката им за титлата бе помрачена от десетки сбили се около ринга. В мелето освен юмруци, имаше летяюи столове, маси и метални предмети.