Начало ММА ММА бойци прогнозираха мегасблъсъка Хабиб – Макгрегър

ММА бойци прогнозираха мегасблъсъка Хабиб – Макгрегър

ММА бойци прогнозираха мегасблъсъка Хабиб – Макгрегър
0

Остават броени часове до големия мач. След като ви представихме мнението на феновете и на букмейкърите, дойде ред за най-вещото – това на другите бойци. Популярният сайт bloodyelbow.com събра очакванията на някои от най-разпознаваемите имена в дисциплината.

Как ще се развие битката за пояса в лека категория:

Израел Адесаня: Конър с нокаут във 2-ри рунд.

Мат Браун: Хабиб ще приключи с Конър на земята в 3-та или 4-та част.

Къртис Блейдс: Харесвам Хабиб. Ще направи всичко възможно да направи тейкдаун, а след това за него ще бъде детска игра да довърши съперника. Познато, нали?

Джими Ривера: Конър успя да влезе под кожата на Хабиб. Ще спечели с нокаут.

Каян Джонсън: Хабиииииб! Без да се замисля. Затвори ли се клетката ще смаже мутрата на Макчикън (с акцента на Нурмагомедов).

Тайсън Педро: Мисля, че това ще е Хабиб. Фен съм на победите му в 3 рунда, надявам се този път да го стори в 5. Все пак Конър няколко пъти е успявал да направи на пух и прах прогнозите ми.

Джон Тък: Хабиб.

Джош Емет: Трудно е за прогнозиране, защото можем да поспорим за начина, по който двамата ще подходят към мача. Големият въпрос е дали Хабиб може да свали на земята Макгрегър без да му се открие. Ако направи тейкдауна, ще го довърши с лекота. Ако Макгрегър успее да задържи битката на крака – той ще е с голямо предимство. Първите 2-3 минути ще ни подскажат какво можем да очакваме от целия мач. Ако Макгрегър спечели, това трябва да стане в 1-ви или 2-ри рунд с нокаут. Хабиб може да победи с технически нокаут, чрез предаване или с решение.

Фирас Захаби: Класика – граплър срещу нокаутьор. За мен мачът е 60:40 в полза на Конър.

Бевон Люис: Конър Макгрегър.

Патрик Къминс: Аз съм против тази среща и начина, по който беше промотирана. Пожертваха другите бойци в името на големите продажби.

Уолт Харис: Конър с нокаут… 2-ри рунд.

Алекс Перес: Хабиб с технически нокаут в 3-ти рунд.

Макс Грифин: Макгрегър с нокаут във 2-ри рунд.

Тим Мийнс: Имам две прогнози. Ако Конър бие, това ще е с нокаут в 1-вия рунд. Ако Хабиб успее да го хване, най-вероятно мачът ще свърши в негова полза (3-ти рунд).

Дракар Клоуз: Мисля, че Конър ще спечели с нокаут в 1-ви рунд.

Роб Фонт: Конър.

Сантяго Понзинибио: Работата с краката и прецизността на Макгрегър ще направят разликата. Победа с нокаут.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.