Начало ММА Букмейкърите: Хабиб бие, мачът ще е кратък

Букмейкърите: Хабиб бие, мачът ще е кратък

Букмейкърите: Хабиб бие, мачът ще е кратък
0

Целият свят е приковал вниманието си към Лас Вегас. Тази нощ ще наблюдаваме дългоочаквания сблъсък за световната титла в лека категория на UFC. Хабиб Нурмагомедов срещу Конър Макгрегър.

Двамата размениха някои остри реплики в дните преди мача. Враждата им през последните месеци се превърна във война. Напрежението се покачва с всяка изминала минута. Очаква ни зрелище в Октагона. Огромният интерес привлича вниманието и на феновете на прогнозите.

Ето какво предвиждат световните букмейкърски къщи:

Победител – Хабиб Нурмагомедов.

Ставката за триумф на руснака е 1.57 срещу 2.50 за ирландеца. Специалистите поставят Макгрегър в ролята на аутсайдер. Това се случва за първи път в битка на UFC с негово участие. Припомняме, че Орелът все още е непобеден в 26 мача. Дагестанецът спечели пояса по-рано тази година в сблъсък с Ал Якуинта, а това ще е първата му защита.

Ще се изиграят ли всички рундове?

Коефициентът да се изиграят и 5-те части в срещата е 3,75, а това да не се случи – 1,25. Букмейкърите не очакват дълъг мач. Според тях най-вероятно е сблъсъкът да свърши още в първия рунд. Шансовете да се стигне до 4 или 5-рундова битка са минимални.

Метод на победа

Хабиб с нокаут, технически нокаут, дисквалификация или отказване. Този развой е оценен на 2,25. Следва – Конър Макгрегър да спечели с нокаут, технически нокаут, дисквалификация или отказване за 2,75. Някой от двамата да завоюва така желания успех с решение или техническо решение е съответно 4 коефициент за дагестанеца и 13 за ирландеца. Мачът да завърши наравно е 67.

Все пак в Октагона може да се случи всичко. Виждали сме мачове на Конър да свършват „преди да са започнали“. В тази дисциплина всяко грешно движение може да означава край на битката.

Специалистите определят битката за „най-голямата в историята на Ultimate Fighting Championship – в лека категория“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.