Начало Бокс Уайлдър сложи Джошуа на 4-то място при тежките

Уайлдър сложи Джошуа на 4-то място при тежките

Уайлдър сложи Джошуа на 4-то място при тежките
0

Шампионът на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър (40-0-0), за пореден път наля масло в огъня между него и другият световен шампион в най-елитната дивизия – Антъни Джошуа (22-0-0).

Двамата открай време твърдят, че са готови на мач с другия, но за последната година такова събитие не се състоя, защото Джошуа твърдеше, че Уайлдър иска неимоверно много пари, а американецът отвръщаше с твърдението, че 29-годишният шампион го е страх.

Но ако съдим по последните думи на „Бронзовият бомбардировач“, то според него британецът от нигерийски произход изобщо не е сред най-елитните боксьори в тежката категория.

„Антъни Джошуа имаше възможност да дойде и да покаже от какво е направен. Той и отбора му не искаха да се бият с мен, защото знаят какво мога.

Ясно им е, че сме на различни нива. Според мен Джошуа няма сърцето и манталитета да докаже, че е най-добрият. А дори да ги има, то неговите хора със сигурност ги е страх.

Но в момента важен е само Тайсън Фюри. С него сме най-добрите. След този мач ще видите кой наистина е номер 1. Един шампион, едно лице, едно име.

Да, Антъни победи всичките си съперници и с медиите се опитаха да ги изкарат далеч по-добри боксьори от истинското им ниво.

Джошуа не може да ме победи, нито пък Тайсън Фюри. Не мисля дори, че може да победи и Луис Ортис, който е вторият най-добър след мен и Фюри“, каза 33-годишният Уайлдър.

В същото време мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, сподели, че Джошуа няма да бъде край ринга на 1 декември, защото има лични ангажименти, които не искал да отменя.