Начало Бокс Дерек Чисора: Залагам къщата си, че Дилиън ще нокаутира Тайсън

Дерек Чисора: Залагам къщата си, че Дилиън ще нокаутира Тайсън

Дерек Чисора: Залагам къщата си, че Дилиън ще нокаутира Тайсън
0

Бившият претендент за световната титла в тежка категория и един от най-големите любимци на британската и европейската публика – Дерек Чисора, направи изненадваща прогноза за предстоящото зрелище между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт.

„Краля на циганите“ и „Крадеца на трупове“ се изправят един срещу друг в събота вечер (българско време), а залогът в двубоя е световния пояс на WBC.

33-годишният Фюри влиза като твърд фаворит в срещата, но не малко са хората, които предвиждат победа за аутсайдера.

Един от тях е именно Дерек Чисора, който предрича нокаут за Уайт, въпреки приятелството си с Фюри. 38-годишният ветеран е делил ринга и с Тайсън, и с Уайт и със сигурност е сред хората, който може да си позволи прогнози.

„Готов съ мда заложа къщата си на победа за Уайт чрез нокаут“, изненадващо сподели Чисора в едно от последните си интервюта.

„Вижте си лицата… Тайсън е мой доър приятел и знам, че слуша… Тайсън, ще те нокаутират! Това е и единственият начин Уайт да спечели двубоя.

„Той ще трябва да се бие мръснишки, ако иска да спечели титлата. Ще трябва да използва всички трикове, които знае. Тайсън е по-висок и има предимство в разтега. Дилиън ще трябва постояно да го тормози и преследва“, добави Чисора.