Начало Бокс Джошуа пожела успех на Дилиън Уайт: С теб съм, въпреки че те мразя

Джошуа пожела успех на Дилиън Уайт: С теб съм, въпреки че те мразя

Джошуа пожела успех на Дилиън Уайт: С теб съм, въпреки че те мразя
0

Остават броени дни до един от най-очаквнаите боксови сблъсъци за 2022 г. В събота вечер един срещу друг се изправят Тайсъ Фюри и Дилиън Уайт, а победителят ще си тръгне със световната титла на WBC в тежка категория.

Голямото събитие поляризира фенове и експерти и в дните преди мача всеки дава мнение и прогнози за развитието на сблъсъка.

Бившият световен шампион при тежките – Атъни Джошуа, не остана по-назад и също сподели своето мнение за мача. „Ей Джей“ разкри, че подкрепя своя съотрноик в „Matchroom Boxing“, въпреки че той самия би искал да го „пребие“.

Mark Robinson/ Matchroom Boxing

„С Дилиън сме врагове на ринга, но тайно се радвам за него и за възможността, която му се открива“, заяви Джошуа.

„Фюри трябва да покаже добра защита, ако иска да победи. Уайт пък трябва да види какво и как прави Тайсън и да му отговори с абсолютно противоположното.

„Ключът към победата за Уайт е работата в тялото и въздуха му. Вярвам и се надявам, че той няма да подцени Тайсън. Това е неговия първи мач и съм сигурен, че ще излее гладен за победа.

„Ще подкрепям Дилиън, въпреки че го мразя и с удоволствие бих му разбил лицето в най-скоро време“, добави „Ей Джей“, който по-късно през годината трябва да се бие с другия световен шампион – Олександър Усик.

Boec.BG ще следи двубоя на живо рунд по рунд за своите читатели.