Начало Бокс Ебани Бриджис призна, че се бори с лични проблеми

Ебани Бриджис призна, че се бори с лични проблеми

Ебани Бриджис призна, че се бори с лични проблеми
0

Бившата световна шампионка на IBF в категория „петел“ – Ебани Бриджис (9:2), сподели в социалните мрежи, че пасивното ѝ поведение в интернет напоследък се дължи на лични проблеми.

Знам, че съм доста тиха напоследък в социалните мрежи, но в живота ми се случват разни неща, които изцеждат енергията ми, за да ги поправя и да преминавам през дните си. Не споделям мръсното си бельо публично, защото съм затворен човек. Нямам нужда от съжаление. Мнозина от вас си мислят, че ме познават и знаят неща за живота ми. Но реално си нямате на идея. Не познавате хората, само защото ги следвате в социалните мрежи, запомнете това. Всеки се бори със собствените си проблеми. Бъдете мили и не съдете останалите. Благодаря на всички за подкрепата и съобщенията с любов. Те значат много за мен. Надявам се, че ще мога да се върна към старото си аз. И дано се върна на ринга възможно най-скоро, за да продължа да правя това, което обичам“, написа „Блондинката бомбардировач“ в своя Instagram-акаунт.

37-годишната австралийка винаги е притежавала имиджа на силна и свободолюбива жена. Затова идва шокиращо за мнозина, че е попаднала в подобни лични проблеми, които да я извадят от релси.

Припомняме, че тя загуби шампионската си титла през декември срещу Мийо Йошида (17:4) в Сан Франциско с единодушно съдийско решение. Малко по-късно активността ѝ в публичното пространство спадна осезаемо.