Начало Бокс Еди Хърн отдаде уважение на Белю

Еди Хърн отдаде уважение на Белю

Еди Хърн отдаде уважение на Белю
0

Промоутърът на Олександър Усик (16-0-0) и Тони Белю (30-3-1), Еди Хърн, похвали британския боксьор след галата снощи:

“Тони спечели първите три рунда, не знам дали килограмите направиха разликата… Усик е велик боксьор, хубаво е да помним Белю, който даде всичко в този мач и се радвам, че хората видяха най-доброто от него. Трудно му беше в лека-тежка категория, но постигна всичко в полутежка и ще се оттегли достойно, всички се гордеем с него. Радвам се, че той е осигурен доживот и може да си тръгне. Тони се би с най-добрите и не избегна никого, заслужава цялото уважение на света.

Тази вечер е посветена на един страхотен мач и на други такива невероятни. Имам големи планове за Усик, но сега да отдадем уважение на един страхотен боксьор – Тони Белю”, каза Хърн.

С победата си късно снощи Олександър Усик защити четирите пояса (WBA, WBO, WBC, IBF) и титлата на списание „The Ring”. Той е абсолютен шампион в полутежка категория. През 2012-та спечели и олимпийската титла в тежката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.