Начало Бокс Еди Алварез и Майк Пери си разменят остри думи преди BKFC 56

Еди Алварез и Майк Пери си разменят остри думи преди BKFC 56

Еди Алварез и Майк Пери си разменят остри думи преди BKFC 56
0

Еди Алварез и Майк Пери са готови на всичко за победата.

В сряда Bare Knuckle FC обяви, че Алварез и Пери са хедлайнери на BKFC 56 в боксов мач с голи ръце в категория 175 паунда в Солт Лейк Сити на 2 декември. Битката е първата за Алварез, откакто направи своя дебют с голи ръце на BKFC 41, когато той спечели с разделно съдийско решение над Чад Мендес.

Говорейки с Ариел Хелуани в The MMA Hour , “The Underground King” разкри как се стигна до битката. Но изненадващо към разговора се присъедини Пери.

Имате малко забавление с Чад Мендес, но аз определено съм на стъпало над това“, каза Пери на Алварес. „И изглеждаш някак дебел, така че съм развълнуван да видя какво правят моите удари с това тяло„. Каза Пери

Никога не съм участвал в уличен бой, който съм загубил“, отговори Алварес по-късно. „Губил съм ММА битки, губил съм мачове по борба, губил съм много различни неща в живота си. Състезания, баскетбол, какъвто и да е спорт, губил съм в него. Но никога не съм губил уличен бой. И гледам на боя с голи юмруци като на уличен бой. Аз съм непобеден на улицата.