Начало Бокс Ванзант ще оглави карта на BKFC в Лондон

Ванзант ще оглави карта на BKFC в Лондон

Ванзант ще оглави карта на BKFC в Лондон
0

Пейдж Ванзант ще се завърне към боксовите двубои без ръкавици. Бившата звезда на UFC ще оглави бойна карта на „Bare Knuckle Fighting Championship“ в Лондон на 9-и юли. Битките ще се проведат в „Александра Палас“, a красавицата Ванзант ще закрие шоуто, но все още не се знае срещу кого.

BKFC планира и събитие в Ротердам, Нидерландия на 6-и август като част от експанзията на организацията в Европа. Компанията, която вече е част от промоутърската къща „Triller“, трябва да обяви опонентката на Ванзант в следващите седмици, според mmafighting.com.

Битката в Лондон ще бъде трета за красавицата Ванзант в организацията. Към момента тя има две загуби в ринга. Американката отстъпи със съдийско решение пред Рейчъл Остович и Бритън Харт.

„Не съм приключила. Знам, че много хора искат да видят как кариерата ми отива по дяволите, но това няма да стане.“, сподели блондинкатапред „The Fighter vs. The Writer “ преди само три дни. Тя допълва, че загубите са тежки за нея, но се е забавлявала в ринга на BKFC.

Освен с подготовка за боксова среща без ръкавици, Ванзант трябва да се подготви и за дебюта и в кеча, който трябва да се състои по-късно тази година.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".