Начало ММА Хамзат Чимаев: Дуриньо е изплашен
0

Хамзат Чимаев: Дуриньо е изплашен

Хамзат Чимаев: Дуриньо е изплашен
0

Непобеденият ММА боец Хамзат Чимаев си мисли, че опонентът му Жилберт Бърнс се страхува от него. Чеченецът е категоричен, че „Дуриньо“ става все по-отчаян с всеки изминал ден преди битката им на 9-и април във Вегас. Чимаев коментир и появилата се информация, че Бърнс е наел двма руснаци, които да му помогнат в подготовката за сблъсъка.

„Той не знае какво ще направя. Каза, че очаквал да се борим, или да играем в стойка, но в реалност не знае какво ще направя. Той е стресиран. Сега в главата му е голяма драма. Казва, че има двама руснаци, които да му помогнат с борбата. Как ще научиш борба за два-три месеца? Никак! Той не може да ме събори дори в сънищата си.“, споделя Чимаев за MMA Fighting преди петия си двубой в UFC.

Към комента Хамзат има десет поредни победи в MMA, но не е играл срещу боец от топ 10 на дивизиите до 77 и до 84 килограма в UFC. Бившият претендент за титла „Дуриньо“ в момента се намира на второ място в ранглистата на „полу-средна“ категория.

„Когато победя Бърнс, ще имам 11 поредни победи с приключване. Какво ще кажат хората тогава? Няма как да кажат, че не съм се бил с никого, защото ще победя втория в ранглистата. Имам чувството, че мога да убия всеки. Аз съм най-великият, братко“, допълва Чимаев.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".