Начало ММА ММА мениджър: Имам десетима като Хамзат Чимаев
0

ММА мениджър: Имам десетима като Хамзат Чимаев

ММА мениджър: Имам десетима като Хамзат Чимаев
0

ММА мениджърът Али Абделазиз твърди, че работи с много бойци, които имат таланта на изгряващата звезда в UFC Хамзат Чимаев. Али, който е мениджър на редица вече доказали се имена в спорта, разказа за бъдещите си успешни състезатели пред „Asian MMA“.

„Всеки се чуди как изкарвам такива момчета като Хамзат. Имам десетима като него“, категоричен бе ММА експертът.

Абделазиз добави, че истинското „скрито оръжие“ в арсенала му не е Хамзат Чимаев, въпреки двете му победи в рамките на десет дни.

„Сега трябва да внимавате за един човек, който никой не го знае още. Става въпрос за Усман Нурмагомедов, малкото братче на Хабиб. Има десет победи и е убиец. Специалист по муай тай е и е една кръв с Хабиб, ако ме разбирате. Казвам ви, той е по-добра версия на Хабиб. Трябва да внимавате за него“, допълни Али

Усман Нурмагомедов, който е братовчед на шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов, е 23-годишен боец, който към този момент се състезава за организацията „UAE Warriors“.  Абделазис добавя за него, че е „нещо средно между Хабиб, Джон Джоунс и Адесаня“.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".