Начало ММА Аутсайдерът Дерек Брънсън прегази Шахбазян
0

Аутсайдерът Дерек Брънсън прегази Шахбазян

Аутсайдерът Дерек Брънсън прегази Шахбазян
0

Опитният UFC боец Дерек Брънсън затвори устите на критиците и победи младия и перспективен Едмен Шахбазян в главния двубой на събитието UFC Vegas 5, което се проведе по-рано днес.

След два рунда и 26 секунди игра битката бе прекратена, тъй като Брънсън бе повалил 22-годишния талант и го налагаше с безмилостни удари.

 

Въпреки добрият страйкинг, който Шахбазян демонстрира в първите два рунда, темпото и пресата на Брънсън бяха ключът към победата за него. При всеки удобен момент, усетил правилната дистанция, Брънсън пренасяше двубоя на земя. Изправянията от партер и защитата от събарянията костваха много сили на американецът с арменски произход.

Още в началото на третия рунд той бе повален, а Хърб Дийн се намеси и прекрати съревнованието след лавина от удари от страна на Брънсън.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".