Начало ММА Непобеденият Шахбазян излиза срещу Брънсън през август

Непобеденият Шахбазян излиза срещу Брънсън през август

Непобеденият Шахбазян излиза срещу Брънсън през август
0

Дерек Брънсън ще спори в клетката с Едмен Шахбазян на събитието UFC Fight Night, което ще се проведе на 1 август в Лас Вегас, Невада. Сблъсъкът ще бъде в средна категория. Двамата трябваше да се срещнат в октагона още през март, но пандемията от коронавирус отложи срещата.

Ветеранът Брънсън има баланс от 20 победи и 7 загуби в ММА. Цели 14 мача той е спечелил преди финалния гонг (11 с нокаут и 3 след събмишън). Откакто е част от UFC, 36-годишният боец има 11 успеха и 5 поражения в октагона. Миналата година бе много успешна за него като Брънсън успя да спечели и двата си сблъсъка. През май той победи Елиас Теодору с решение, а през агуст победи и Ян Хейниш на събитието UFC 241.

Едмен Шахбазян пък е една от новите звезди на компанията. Той е с баланс от 11 успеха и 0 загуби в ММА. Цели 10 от тях, 22-годишният боец е спечелил преди финалния гонг (9 с нокаут и 1 след събмишън). Шахбазян дебютира в UFC през 2018-а година, побеждавайки Дарън Стюарт. Миналата година той успя да запише още 3 успеха. Първо победи Чарлз Бърд с технически нокаут за само 38 секунди през март. Последва успех със събмишън над Джак Маршман на UFC 238, а в началото на ноември Шахбазян нокаутира брутално Брад Таварес още в първия рунд.