Начало ММА Сехудо би се върнал единствено за колана в трета различна категория!

Сехудо би се върнал единствено за колана в трета различна категория!

Сехудо би се върнал единствено за колана в трета различна категория!
0

Хенри Сехудо призна какво е единственото нещо, което би го накарало да преосмисли оттеглянето си. Бившият двоен шампион на UFC (титлите му вече официално са овакантени) би влязъл в клетката срещу Александър Волкановски.

„Има само една битка, която наистина ме връща в играта. Която би ме накарала да се събуждам надъхан сутрин… и тя е с Александър Волкановски. Искам титла в трета различна категория, защото така ще бъда различен. Има много двойни шампиони. Но има само един Трипъл Си“, призна Сехудо пред ESPN.

Именно такъв е прякорът му, защото има и олимпийска титла по борба.

Феновете мигновено полудяха по идеята за четворен шампион и се надяват, че Дейна Уайт ще задвижи нещата. Все пак Волкановски е по-габаритен от предишните противници на Хенри и това може да му изиграе лоша шега.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.