Начало Видео Когато Гейджи за първи път стъпи в Октагона (ВИДЕО)

Когато Гейджи за първи път стъпи в Октагона (ВИДЕО)

Когато Гейджи за първи път стъпи в Октагона (ВИДЕО)
0

Зрелищният Джъстин Гейджи дебютира срещу опасния Майкъл Джонсън в най-елитната ММА организация в света UFC. Това се случи във финалната бита на „Тhe Ultimate Fighter“ 25 на 7-ми юли, 2017-та в Лас Вегас.

Гейджи, който вече си беше заслужил прозвището „The Highlight“ не разочарова феновете на бойните спортове и доказа, че е един от най-безстрашните бойци в „лека“ категория. Той се хвърли в безмилостни размени с Джонсън и успя да го приключи във втория рунд.

В кариерата си американецът има 21 победи, а в 18 от тях е записал КО/ТКО. Гейджи има спечелени и седем бонуса в само шест битки за UFC. Следващото голямо предизвикателство пред него е Тони Фъргюсън. Двамата ще премерят сили в главната битка на UFC 249 на 18-ти април. Залогът е временната титла при 70-килограмовите.

Насладете се на този безмилостен технически нокаут:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".