Начало Видео Отблизо: Тренировъчния лагер на Дарън Тил (ВИДЕО)

Отблизо: Тренировъчния лагер на Дарън Тил (ВИДЕО)

Отблизо: Тренировъчния лагер на Дарън Тил (ВИДЕО)
0

ММА нокаутьорът Дарън Тил показа как протича подготвителния му лагер за дългоочакваната битка с бившия шампион Робърт Уитакър. Бившият претендент за титлата при 77-килограмовите в UFC допусна камерите на „BTSport“ в залата „Kaobon Gym“, където британецът се подготвя за големия сблъсък.

Тил демонстрира уменията си на боксовите лапи, показа подобрения в борцовите си умения на клетката и сподели намеренията си за предстоящата битка.

„Ще победя Уитакър и след това е Адесаня…чувствам се по-добър с всеки двубой, но главната ми цел е да бъда велик ММА боец“, споделя роденият в Ливърпул боец.

Дарън добявя, че фактът, че двубоят ще бъде в пет рунда и жегата в Абу Даби със сигурност ще повлияят, но той просто трябва да се справи с това. Тил и Уитакър ще оглавят събитието UFC on ESPN 14, което ще се проведе тази неделя и ще бъде пряко отразявано от Boec.bg.

„Мога да го нокаутирам в първия рунд, но мога и да изляза и да бъда победен“

Късно вчера се появи и видео клип, в който се вижда как Дарън Тил е в ожесточени спаринги с негови тренировъчни партньори. Приятелската битка се случва отново по време на подготовката за битката с Робърт Уитакър. Във видеото се вижда и как боецът с прякор „Горилата“ се грижи и за хигиената в спортната зала.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".