Начало Борба Валентин Бенишев ще предава знания на спортен лагер в София

Валентин Бенишев ще предава знания на спортен лагер в София

Валентин Бенишев ще предава знания на спортен лагер в София
0

Професионалният ММА боец Валентин Бенишев ще бъде инструктор на подготвителен спортен лагер в София. Непобеденият в 17 професионални срещи Бенишев ще предава знанията си в борбата в тренировки, които ще бъдат с цел подготовка на практикуващи събмишън граплинг за предстоящи състезания и подобряване на уменията им в атака и защита от събаряния.

Лагерът ще се проведе между 7-и и 10-и април в залата на „Боен Клуб Левски София“. Европейският шампион по самбо и вице-световен по бойно самбо Валентин Бенишев ще си партнира с друг инструктор, който пък ще се погрижи за подобряването на уменията в партер на участниците в лагера. Якуб Найдек, който вече веднъж е гостувал в България за провждане на подобно събитие, ще бъде вторият инструктор на лагера.

Полякът Найдек е сребърен медалист от световно първенство на Международната федерация по бразилско джу джицу (IBJJF) за лилави колани, сребърен и бронзов медалист от европейско първенство на IBJJF, деветкратен шампион на родината си и черен колан под един от най-добрите европейски граплъри Адам Вардзински.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".