Начало ММА Джохуа проговори за конфликта между Масвидал и Ковингтън (ВИДЕО)

Джохуа проговори за конфликта между Масвидал и Ковингтън (ВИДЕО)

Джохуа проговори за конфликта между Масвидал и Ковингтън (ВИДЕО)
0

Боецът по смесени бойни изкуства Лиана Джохуа разказа за конфликта между американците Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал.

„Познавам Хорхе Масвидал. Той е много добър човек. Имам отлично мнение за него. Не познавам добре Колби Ковингтън и честно казано, въз основа на информация от различни източници, нямам желание да комуникирам с него”, коментира тя.

Имаше много различни ситуации между бойците, които в крайна сметка доведоха до конфликт. Има информация, че преди са били приятели и са тренирали при един и същ треньор, но след един от двубоите Ковингтън не е платил на ментора. 

,,Колби съсипа живота на много хора и често се държеше неадекватно. В същото време в никакъв случай не отричам, че е страхотен боец. Можете още веднъж да се убедите, че силният боец ​​не е непременно добър човек. Разбира се, не познавам детайлите на ситуацията и не съм толкова запозната с тях, за да преценя кой е прав и кой крив.  Докато Хорхе Масвидал предизвиква моето уважение“, коментира Лиана Джохуа.

По-рано стана известно, че американският боец ​​от UFC Хорхе Масвидал може да получи сериозна присъда във връзка с предполагаемото му нападение срещу Колби Ковингтън в Маями. Масвидал беше арестуван след кавга, за която се твърди, че се е състояла пред ресторант в понеделник, 21 март, където Ковингтън вечеря. В полицейския доклад се отбелязва, че жертвата е казала на полицията, че Масвидал го е нападнал, докато излиза от ресторанта.