Начало Граплинг Влади Кънчев дебютира за Pro Grappling Invitational

Влади Кънчев дебютира за Pro Grappling Invitational

Влади Кънчев дебютира за Pro Grappling Invitational
0

Един от най-добрите професионални ММА бойци в България Владислав Кънчев ще се впусне в битка по правилата на събмишън граплинг на следващото издание на веригата „Pro Grappling Invitational“. Битката ще оглави четвъртото събитие на организацията и ще се проведе на 30.01. 2021.

Кънчев, който е и многократен шампион и медалист от републикански турнири по граплинг, ще премери сили със състезателя на СК „Бойни Спортове Монтана“ Даниел Евгениев. Роденият в Монтана боец е европейския шампион от 2019 г. без кимона на Международната федерация по бразилско джу джицу (IBJJF) и медалист от европейски и отворени първенства на IBJJF с кимоно. Той достигна до бронзовия медал на последното издание на PGI, което събра 16 от най-добрите BJJ бойци в България в една дивизия.

Кънчев и Евгениев ще се сблъскат в двубой по правилата на най-елитната събмишън граплинг верига в света ADCC (Abu Dhabi Combat Club) в категория -88 кг.

Организаторите на „Pro Grappling Invitational“ разкриха и в страницата си във Facebook, че на четвъртото им издание ще има още 12 битки, като към този момент не споделят кои са останалите бойци от бойната карта.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.