Начало Граплинг Колби Ковингтън се завръща, но в друг боен стил

Колби Ковингтън се завръща, но в друг боен стил

Колби Ковингтън се завръща, но в друг боен стил
0

Бившият претендент за титлата в полсуредна категория на UFC, Колби Ковингтън, ще се завърне към състезателната си кариера след тежката загуба от Камару Усман. Американецът ще търси отново пътя към победите, но това няма да се случи в клетката, а на граплинг тепиха.

„Току що говорих с Дан Ламбърт (собственик на American Top Team) и той ми каза, че Колби все още е част от отбора и че ще премери сили в граплинг двубой от висок калибър през март“, съобщи ММА журналиста Джеймс Линч.

Колби Ковингтън получи тежки поражения по лицето си по време на двубоя с Камару Усман. „Нигерийския кошмар“ успя да счупи челюстта му по време на мача, а след това Колби претърпя операция и граплинг двубоя най-вероятно ще послужи за начин към завръщането му на бойната сцена без да понася удари.

Наскоро „Хаос“ беше заснет от рапъра Лил Пъмп на мач на Голдън Стейт Уориърс и се видя, че лицето му е почти възстановено.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.