Начало Бокс Дилиън Уайт: Кличко просна Уайлдър по време на спаринг

Дилиън Уайт: Кличко просна Уайлдър по време на спаринг

Дилиън Уайт: Кличко просна Уайлдър по време на спаринг
0

Британецът Дилиън Уайт върна лентата назад и разкри любопитна история, която се е случила по време на тренировъчен лагер на бившия хегемон в тежката дивизия – Владимир Кличко.

instagram.com

В последните години все повече истории за тренировъчните лагери на легендарния украинец излизат наяве, а тази със сигурност е една от най-запомнящите се, поне по думите на Уайт.

31-годишният боксьор, който никога не е крил ненавистта си към шампиона на WBC – Дионтей Уайлдър, разказа как по-малкият от братята Кличко е нокаутирал именно „Бронзовия бомбардировач“ през 2013 г. по време на тренировъчен лагер.

twitter.com

„Видях го със собствените си очи“, сподели Уайт.

„Владимир го нокаутира. Всички разбраха какво се случи. Ръцете му бяха вдигнати високо. Уайлдър се опитваше да разтресе Влад, боксирше се здраво, без да го жали.

Но Кличко не просто го нокаутира, той го приспа.

Предполагам това е причината Уайлдър и хората около него да избягваха мач с Владимир. Уайлдър в никакъв случай не искаше това“, разкри Уайт, който разказа и за спречкване с друг бъдещ шампион по време на лагера – Антъни Джошуа.

instagram.com

Исках да размажа Джошуа, защото не спираше да говори глупости. Определено бях изнервен. Спомням си, че понечих да тръгна към него, но треньорите и другите момчета ме спряха и всичко приключи“, каза Уайт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.