Начало ММА Известен рапър хули Колби Ковингтън

Известен рапър хули Колби Ковингтън

Известен рапър хули Колби Ковингтън
0

Един от най-популярните рапъри този век 50 Cent не пропусна да провокира Колби Ковингтън след загубата му на UFC 245. Хип-хоп певецът следи отблизо ММА битките и дори е един от инвеститорите в „Белатор“. Ето какво написа той в социалната мрежа Instagram по адрес на Ковингтън:

„Преди боя обеща да подари шампионския пояс на Доналд Тръмп и се изсмя на африканския произход на своя съперник. Пита какво е правило семейството му за Америка освен да слугува.“

„Наслаждавай се на счупената челюст, расист мръсен.“

„Нека погледнем от хубавата страна – през следващите 6 седмици няма да чуем нищо от него“, завърши публикацията си 50 Cent.

Шампионът в полусредна категория Камару Усман успешно защити пояса си срещу Ковингтън, записвайки 11-ата поредна победа от присъединяването си към UFC. Битката беше по-специална за него, защото преди това Колби го засипа с куп обиди.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.