Начало Граплинг Николай Добруджански срещу Пламен Петров на 5-и юни в Бургас

Николай Добруджански срещу Пламен Петров на 5-и юни в Бургас

Николай Добруджански срещу Пламен Петров на 5-и юни в Бургас
0

Организаторите на турнира по бразилско джу джицу „AJP National Bulgaria“ обявиха и третия супер-двубой, който ще се проведе по време на събитието. В него един срещу друг ще застанат треньорът на СК „Десант“ Николай Добруджански и европейският шампион по бразилско джу джицу за сини колани Пламен Петров (GFTeam Bulgaria). Срещата ще се проведе без кимоно (No Gi).

Това ще бъде втори двубой между двамата. Те се срещат за първи път на бойната арена през 2008-ма година. Тогава Добруджански надделява в битка по правилата на професионалния ММА с единодушно съдийско решение. Това е и единствената загуба на Петров във всички бойни дисциплини от 2008-ма насам, но на 5-и юни ще получи своя шанс за реванш.

Другите две специални срещи на дебютното издание на AJP в България са:

Борис Тонев (Боен Клуб Левски София) – Тодор Желязков (GFTeam Bulgaria)

Антон Янчев (GFTeam Bulgaria) – Леонид Тодоров (СК Бойни Спортове Монтана)

„АJP National Bulgaria“ ще се проведе на 5-и юни в зала „Младост“, Бургас. В състезанието ще могат да участват деца, юноши, мъже, жени и ветерани. Организаторите ще осиурят и парични награди за най-добре класиралите се в Гран При турнира при кафявите и черните колани.

 

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".