Начало Граплинг Още един супер-двубой обявен за турнира на AJP в Бургас

Още един супер-двубой обявен за турнира на AJP в Бургас

Още един супер-двубой обявен за турнира на AJP в Бургас
0

Организаторите на турнира по бразилско джу джицу „AJP National Bulgaria“ обявиха още един супер-двубой, който ще се проведе по време на дебютното издание от веригата „Abu Dhabi Jiu-Jitsu Pro“ в България.

В един от трите супер-двубоя на събитието сили ще премерят Антон Янчев от „GFTeam Bulgaria“ и Леонид Тодоров от „СК Бойни Спортове Монтана“. Антон е състезател по ММА и шампион по граплинг и бразилско джу-джицу на национални първенства на веригите ADCC и EEBJJF. Леонид Тодоров е многократен шампион по ММА и събмишън граплинг/BJJ на републикански и международни първенства. Двамата ще се сблъскат в схватка без кимоно (No-Gi).

Това е втората обявена специална битка на турнира, който ще приветства състезатели от цяла Европа на 5-и юни в Бургас. Първият обявен супер-двубой противопоставя Борис Тонев от „Боен Клуб Левски София“ и Тодор Желязков от „GFTeam Bulgaria“.

По време на „AJP National Bulgaria“ ще се изиграе и Гран При турнир, в който ще участват най-добрите 16 спортисти от състезанието. За първите осем в Гран При турнира ще бъдат осигурени и парични премии.