Начало Бокс Еди Хърн: Ако Нгану изрита Уайлдър през краката, ще ги пречупи на две

Еди Хърн: Ако Нгану изрита Уайлдър през краката, ще ги пречупи на две

Еди Хърн: Ако Нгану изрита Уайлдър през краката, ще ги пречупи на две
0

Дионтей Уайлдър планира да запише дебют в смесените бойни изкуства срещу Франсис Нгану. Това поне е информацията от бившия шампион на UFC, макар все още да нямаме официално потвърждение на думите му. Информацията обаче е достатъчна, че дори хора от ранга на Еди Хърн да си позволят да анализират.

Това е лудост! Виждали ли сте краката му? Ако Нгану го изрита в тези крака, ще се счупят на две. Смятам, че Уайлдър трябва да се придържа към бокса и да си уреди мач, защото не се е бил от повече от година. Надявам се, че това ще е срещу „Ей Джей“ или срещу Нгану, кой знае. Искаме да видим Уайлдър обратно в ринга, а не в клетката, защото не съм сигурен, че това ще завърши добре за него“, каза президентът на Matchroom Boxing пред Boxing Scene.

Огромната разлика между боксьорите и MMA бойците е именно в краката. При бокса те се използват единствено за движение по ринга, докато в клетката са основно оръжие, което дори при средна сила може да нанесе повече щети от най-силния възможен удар с юмрук. Добре е „Бронзовия бомбардировач“ да помисли много добре, дали иска в самия край на кариерата си да прави подобни маневри.