Начало Бокс Анди Руиз пак се самопредлага на Жан, Джошуа и Уайлдър

Анди Руиз пак се самопредлага на Жан, Джошуа и Уайлдър

Анди Руиз пак се самопредлага на Жан, Джошуа и Уайлдър
0

Анди Руиз изглежда изпитва огромни трудности, за да си намери опонент, като постоянно желанията му се въртят около лидерите в тежка категория. Той отново заяви, че иска да се изправи в трилогия срещу Антъни Джошуа или да премери сили с Дионтей Уайлдър или Жилей Жан.

Смятам, че Жан свърши страхотна работа. Джо Джойс е като робот. Той само хвърля удари и стои на едно място. Жан е добър боец. Това ще е добър двубой и бих го приел“, каза латиноамериканецът пред Boxing Scene.

Той си спомни аматьорските години, когато двамата с „Големия взрив“ се изправиха един срещу друг преди Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. Тогава той губи с решение, но Руиз по-скоро мисли, че успехът му е бил подарен, така че евентуална битка при професионалистите би била своеобразен реванш.

Когато се бихме в реванша, не бях добре. Бях с наднормено тегло. Бях забравил всичко, което трябваше да правя. Сега е съвсем различна игра. Просто искам да демонстрирам таланта си, за да може всички да разберат, що за тип е Анди Руиз-младши. Разбира се, бих отишъл във Великобритания за Антъни Джошуа. Не мисля обаче, че те искат този мач да се състои. Еди Хърн вече е травматизиран. Той дори не иска да изправи Джошуа срещу някой добър съперник. Би го направил само заради парите“, каза по адрес на трилогията с „Ей Джей“.

Що се отнася до Дионтей Уайлдър, двамата вече провалиха едни преговори за битка, защото никой не искаше да отстъпи от финансовите си изисквания. Така се превърнаха в поредните, които мислят повече за парите, отколкото за спорта.