Начало Бокс Еди Хърн: Мечтата е за един световен шампион в категория

Еди Хърн: Мечтата е за един световен шампион в категория

Еди Хърн: Мечтата е за един световен шампион в категория
0

Еди Хърн има план как да обедини всички световни титли в женския бокс. Промоутърът иска това да стане до края на 2021 година.

Той вижда възможността не само да даде уникални битки на феновете, а и да затвърди реномето на своите шампиони. Това ще се случи след серия от мини турнири.

„Всеки казва, че проблемът на бокса са многото титли. Идеята ми е да събера световните пояси във всяка категория – да има по един шампион“, Хърн сподели след победата на Кейти Тейлър.

Кейти Тейлър запази титлите си и срещу Гутиерес

„При всички шампиони е едно и също. Ако ги попитате с кого искат да се бият – те ви казват искам унификация. Това е голямата разлика с мъжкия бокс, където виждаме задължителни защити срещу по-слаби боксьори. Вече и парите при жените са в пъти повече.“

„Когато подписах с Кейти, имаше критики. Сега хората видяха три уникални защити. Извън ринга тя е тиха и спокойна като мишле, но влезе ли между въжетата става лъв“, допълни Еди Хърн.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.