Начало Бокс Еди Хърн: Никога не съм виждал Уайт по-мотивиран

Еди Хърн: Никога не съм виждал Уайт по-мотивиран

Еди Хърн: Никога не съм виждал Уайт по-мотивиран
0

Промоутърът Еди Хърн се удиви от желанието на Дилиън Уайт за отмъщение срещу Александър Поветкин.

Руснакът нокаутира фаворита на букмейкърите в петия рунд на сблъсъка им и сега двамата ще се изправят в мач реванш на 21 ноември.

„В момента цялата му кариера е поставена на карта“, призна Хърн. „Ако иска да получи шанс за световната титла, трябва да спечели на всяка цена.“

„Уайт е много гладен за победа. Много хора го считат за глупак да иска реванш толкова скоро, но той просто има огромно желание. Никога не съм го виждал толкова мотивиран. Отново виждам „лошото момче“ в него. Другата страна на Уайт отново е налице и е лудост да го спирам сега.“

„Поветкин каза, че може да го нокаутира отново, но това е добрият стар Уайт. Нещо в него се отключи след загубата. Виждам го като краен победител от реванша. След това ще бъде задължителен претендент на Тайсън Фюри“, добави Еди Хърн.

Британецът отново е сочен за фаворит в сблъсъка. Той водеше в първите четири рунда и ъперкътът на Саша Поветкин дойде като гръм от ясно небе за него.

Руснакът призна, че това е бил един от най-добрите удари в кариерата му.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.