Начало Бокс Еди Хърн потвърди: Видях се с Фюри, мач ще има лятото
0

Еди Хърн потвърди: Видях се с Фюри, мач ще има лятото

Еди Хърн потвърди: Видях се с Фюри, мач ще има лятото
0

Промоутърът Еди Хърн разкри, че британският шампион в тежка категория Антъни Джошуа и сънародникът му Тайсън Фюри  са постигнали споразумение за мястото на битката помежду им.

И двете страни дадоха зелена светлина на битката. Остава само да попълним всички документи. Но ние се движим в правилната посока.

Срещнах се с Тайсън онзи ден. Написах му: „Аз съм във Вегас, в хотела, в който си отседнал. Ако имаш време можем да изпием чаша чай и да обсъдим всичко.“ Говорихме 10 минути. Харесва ми. Не ме разбирайте погрешно, аз не представлявам неговите интереси, така че не бях сигурен какво има в главата му. След разговора се убедих, че той е мислил само за тази битка, други не го интересуват. Същото е и с Джошуа„, каза Хърн.

Фюри ще се бие, със или без Джошуа

Засега не мога да ви кажа мястото на битката и датата. Но потвърждавам още веднъж, че и двете страни са се съгласили. Така че скоро ще има официално съобщение. През лятото. Боят ще се проведе през лятото, защото всички искат да го направят по-бърз. Никой не иска да отложи битката до края на годината. Това е сигурно. Трудно беше поради и заради безопасността мнозина искаха да ни убедят да изчакаме до есента или дори до декември. Но тази опция е абсолютно неприемлива за нас. Искахме да се бием за титлата абсолютен шампион в тежка категория и да го направим през лятото. И двамата бойци го искат. Говорим за два последователни мача. Едното през лятото, второто през декември„, добави мениджърът.