Начало Бокс Еди Хърн потвърди: Видях се с Фюри, мач ще има лятото
0

Еди Хърн потвърди: Видях се с Фюри, мач ще има лятото

Еди Хърн потвърди: Видях се с Фюри, мач ще има лятото
0

Промоутърът Еди Хърн разкри, че британският шампион в тежка категория Антъни Джошуа и сънародникът му Тайсън Фюри  са постигнали споразумение за мястото на битката помежду им.

И двете страни дадоха зелена светлина на битката. Остава само да попълним всички документи. Но ние се движим в правилната посока.

Срещнах се с Тайсън онзи ден. Написах му: „Аз съм във Вегас, в хотела, в който си отседнал. Ако имаш време можем да изпием чаша чай и да обсъдим всичко.“ Говорихме 10 минути. Харесва ми. Не ме разбирайте погрешно, аз не представлявам неговите интереси, така че не бях сигурен какво има в главата му. След разговора се убедих, че той е мислил само за тази битка, други не го интересуват. Същото е и с Джошуа„, каза Хърн.

Фюри ще се бие, със или без Джошуа

Засега не мога да ви кажа мястото на битката и датата. Но потвърждавам още веднъж, че и двете страни са се съгласили. Така че скоро ще има официално съобщение. През лятото. Боят ще се проведе през лятото, защото всички искат да го направят по-бърз. Никой не иска да отложи битката до края на годината. Това е сигурно. Трудно беше поради и заради безопасността мнозина искаха да ни убедят да изчакаме до есента или дори до декември. Но тази опция е абсолютно неприемлива за нас. Искахме да се бием за титлата абсолютен шампион в тежка категория и да го направим през лятото. И двамата бойци го искат. Говорим за два последователни мача. Едното през лятото, второто през декември„, добави мениджърът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.