Начало Бокс Еди Хърн разби промоутъра на Паркър, той се оправдава (ВИДЕО)
0

Еди Хърн разби промоутъра на Паркър, той се оправдава (ВИДЕО)

Еди Хърн разби промоутъра на Паркър, той се оправдава (ВИДЕО)
0

Промоутърът на световния шампион Антъни Джошуа – Еди Хърн, разсипа колегата си Дейвид Хигинс, който е импресарио на Джоузеф Паркър. Хърн бе бесен от изказванията на отсрещния лагер преди мача между двамата боксьори на 31 март.

Пресконференцията премина под знака на атаките от страна на Хърн и оправданията от страна на Хигинс.

“Не можеш толкова време да обясняваш как Антъни е психически слаб и как има стъклена брадичка и да шикалкавиш, когато сме на пресконференция, на една маса пред всички и само на няколко метра един от друг. Кажи ми в очите, повтори ми думите си”, настоя Хърн.

“Не съм казал, че е психически слаб, но добре, ще ти кажа в очите, че просто мисля, че е по-слаб психически от Джоузеф. Не сме казвали, че има стъклена брадичка, а само че има по-слаба брадичка от Джоузеф. А и приказките преди двубоя помагат за промотирането му, затова е толкова дългоочакван мач”, обясни се Хигинс.

“Слушам ви как говорите, че в този мач всеки може да нокаутира всеки, но това не е мислене на победител и ние не мислим така. Ние се готвим да направим това, което сме правили винаги досега – победа с нокаут и точка по въпроса”, каза още Хърн.