Начало Кикбокс и муай тай Силен лагер по кикбокс в гр. Варна с международно участие

Силен лагер по кикбокс в гр. Варна с международно участие

Силен лагер по кикбокс в гр. Варна с международно участие
0

Силен международен тренировъчен лагер по кикбокс ще се проведе във Варна по идея на СК БОИЛ съвместно с Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

Той ще бъде от 4 до 16 февруари. В него участие ще вземат топ бойци от Варна, Шумен, Бургас, София и останалите големи градове. Присъствие ще има и от румънската кикбокс звезда Богдан Стойка, който е един от най-титулуваните румънски бойци с множество отличия, биещ се в едни от най-големите организации. На лагера ще присъстват още 20 състезатели от „Stoica Brothers Fight Academy“.

Ще бъде много интересно и полезно за всички бойци, тъй като участие освен румънските състезатели ще вземат и едни от най-добрите български кикбоскьори, които се бият на професионално ниво.

Категориите по време на лагера във Варна ще са от 65 кг. до +91 кг.

Силно впечатление прави и работата на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай с организирания първи технически лагер за годината, който се проведе в Банско, а сега и с този международен лагер, като целта е да се дават повече възможности както на клубовете, така и на самите бойци да се развиват на професионално ниво.