Начало Бокс Еди Хърн с нови разкрития за мечтаната гала в Саудитска Арабия

Еди Хърн с нови разкрития за мечтаната гала в Саудитска Арабия

Еди Хърн с нови разкрития за мечтаната гала в Саудитска Арабия
0

Промоутърът Еди Хърн (Matchroom Boxing) заяви, че вече е започнал преговори с инвеститори от Саудитска Арабия, които мечтаят да организират мащабна боксова вечер на своя територия в края на годината.

Очаква се действащите световни шампиони Олександър Усик (20-0, 13 КО) и Тайсън Фюри (33-0-1, 24 КО) да определят абсолютния световен шампион, а бившите носители на коланите Дионтей Уайлдър (43-2-1 , 42 КО) и Антъни Джошуа (25-3, 22 КО) да се бият в съглавното събитие.

Промоутърът на Усик с коментар за турнира в Саудитска Арабия

Пред Stamina For Sale, Хърн заяви: „Саудитска Арабия наистина иска да направи тези две битки в една вечер. Това ми го потвърдиха лично – говорих с тях преди две седмици. И потвърждавам, че са много сериозни в намеренията си. Гарантирам за тях, тъй като вече сме работили два пъти„.

Доколкото разбирам техния подход, те планират да преговарят отделно с всеки от бойците. Чух, че преговорите с Уайлдър са минали много добре. Знам, че те поддържат контакт с Усик повече от година, тъй като той вече е играл в Саудитска Арабия – имаше реванш с Джошуа там. Тоест, тези хора са наясно на какви хонорари разчитат всички бойци. При Фюри нещата са малко по-различни. Но това не е моя работа. Интересувам се само от сделката Джошуа срещу Уайлдър по този въпрос„, каза Хърн.