Начало ММА Нгану издейства милиони от PFL за своя първи съперник

Нгану издейства милиони от PFL за своя първи съперник

Нгану издейства милиони от PFL за своя първи съперник
0

Франсис Нгану даде първото си интервю пред The MMA Hour, след като по-рано днес обяви, че е подписал договор за няколко срещи с PFL. В него той разкри, че е работил специално върху парите, които организацията ще плати на първия му съперник под нейната шапка.

$2 млн. ще бъде гарантираната минимална сума. Той обясни това, че не желае да обере цялата предвидена сума, а и така ще си гарантира, че насреща ще има човек, който е извоювал пътя си за подобна среща.

Официално: Нгану подписа с PFL (ВИДЕО)

Друг любопитен аспект на преговорите е, че той ще оглави африканската дивизия на PFL, за да може да постави началото на нещо голямо в родния си континент. Франсис призна обаче, че няма да работи това да стане задължително в Камерун, където е роден по-конкретно. Решението ще бъде взето с борда на директорите заедно с останалите членове в него.

Нгану призна още, че продължава да работи по договора си в бокса. По тази причина дебютът му в PFL ще се състои чак през февруари или март 2024 г. Той ще се опита да сключи договор с голяма промоция, която да му помогне да организира така очаквания мегасблъсък с един измежду Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Антъни Джошуа става по-далечна опция.

Договорът на Франсис Нгану с PFL ще бъде за определен брой мачове извън сезона и изцяло в PPV галите.