Начало Бокс Еди Хърн се оглежда в малките лондонски зали за Джошуа – Пулев

Еди Хърн се оглежда в малките лондонски зали за Джошуа – Пулев

Еди Хърн се оглежда в малките лондонски зали за Джошуа – Пулев
0

Влиятелният британски мениджър Еди Хърн не изключи възможността срещата между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев да се проведе пред не повече от 1000 човека публика.

Шефът на промоутърската къща „Matchroom Boxing“ разкри, че две от по-малките зали в английската столица – „Royal Albert Hall“ и „Olympia“ биха могли да подслонят голямото събитие.

Снимка: БТА

Първоначално завръщането на световния шампион в Обединеното кралство трябваше да стане на 20-ти юни на футболния стадион „Тотнъм“, но коронавирус пандемията отложи мероприятието за все още неопределен период от време.

Преди време самият Хърн сподели, че такъв мач няма да се проведе без публика, защото очакваните приходи от билети са между 7 и 10 милиона паунда, ако двубоят се проведе при нормални обстоятелства.

Но Хърн подготвя и план „Б“ в случай, че британското правителство не позволи масови събирания на хора в скоро време.

„Според мен публиката ще може да се завърне не по-рано от септември“, заяви мениджърът на Джошуа.

Embed from Getty Images

„Ние искаме този мач да се проведе в Обединеното кралство. Има шанс Джошуа да се бие през октомври или ноември. Напълно възможно е да направи галата в залата“Роял Албърт“ или „Олимпия“ в Лондон.

„Може да го направим бляскаво събитие с не повече от 1000 човека и да пуснем много скъпи билети. Вечеря преди шоуто, парти, напитки и спазване на дистанция, разбира се.

„Трябва да импровизираме, хората искат да излязат и да се забавляват. Ако си фен на бокса и ти се предлага всичко това, то този билет ще си струва изживяването“, сподели Хърн.