Начало Бокс Промоутърът на Пулев: Няма да се бием с Джошуа в Кралството

Промоутърът на Пулев: Няма да се бием с Джошуа в Кралството

Промоутърът на Пулев: Няма да се бием с Джошуа в Кралството
1

Продължават разногласията около сблъсъка за световната боксова титла (IBF) в тежка категория

Боб Аръм, който е промоутърът на Кубрат Пулев, заяви в интервю, че все още няма постигната договорка за сблъсък между българския боксьор и световния шампион Антъни Джошуа. Той сподели, че е твърде вероятно мачът да не се проведе в Англия, каквото е желанието и на „Кобрата“.

„Просто няма да се бием в Кралството. Там двамата боксьори няма да са на равни начала“, отсече Аръм в интервю пред WBN по темата. Това се доказва и от факта, че освен домакинско предимство Еди Хърн е поискал и британски съдия за Джошуа – Пулев.

Относно желанието на Еди Хърн за двубой на Джошуа с Тайсън Фюри, Боб Аръм говори пред изданието, че датата за търга на IBF наближава и Пулев не е доволен от предлаганите от отсрещната страна условия.

„Всеки, който говори за мач между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, избързва сериозно. Джошуа трябва да се бие с Пулев и имаме много голям проблем с мястото, на което Хърн иска да се проведе мачът. Освен това Британския борд не сътрудничи много в преговорите. Пулев е готов да се стигне до търг за правата за организиране на мача, защото не иска да се бие във Великобритания“ , разкри промоутърът на родния боксьор.

Ако Боб Аръм и Ивайло Гоцев надделеят в наддаването по време на търга, по всяка вероятност мачът ще е в САЩ, където Джошуа допусна първата си загуба в професионалния бокс. IBF вече обяви кога ще е търгът, като измести датата за трети март, след като двете страни имаха повече от месец, за да изгладят различията помежду си.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".

Comment(1)

  1. Няма са бийти никъде, пробвайте на герена, белким съберете 2000 човека

Comments are closed.