Начало Бокс Екзотично изказване на Милър, Джошуа с признания

Екзотично изказване на Милър, Джошуа с признания

Екзотично изказване на Милър, Джошуа с признания
1

Антъни Джошуа и Джарел Милър дадоха интересна пресконференция в Лондон. Един Хърн и компания се справиха с организацията и събитието премина без излишни разправии.

„Голямото бебе“ предизвика смях у повечето зрители с твърдението си, че има фенове на Острова:

„Как е, Великобритания? Пих чай, починах си. Знаете какво мисля за Ей Джей, нямам търпение за 1-ви юни. Благодаря на всички мои фенове тук. Чух ги да казват „Джошуа е много прехвален“, те са за аутсайдера. За всички, на които им викат, че са твърде дебели и недостатъчно добри – аз съм доказателство за успеха. Ще ви дам малко фойерверки, почакайте“, втрещи с изказването си Милър.

Не повече от 5 души ръкопляскаха след думите му. И децата знаят, че британците са луди фенове на Антъни.

„Готов съм за всяко предизвикателство. Каквото и да е. Стигнах много далеч, планът ми е да го приключа в 7 рунда. Спечелването на титлата ще значи много за мен. Ще промени живота ми, ще съм пример за подражание на много американци. Ню Йорк е 10/10. Няма нищо по-хубаво от вкъщи. Нямам какво повече да му кажа, другият път ще говорят юмруците ми“, заяви тежкият боксьор.

Ето какво сподели световният шампион:

„Идвам от добро семейство, родителите ми ме отгледаха чудесно. Всички се грижим един за друг. Братовчед ми ме заведе на бокс и си помислих „това изглежда лесно“. Победих няколко човека. След това си казах – Пуши ли ми се? Искам ли да отида в затвора? Като гледате белезите по ръцете ми… не са от бокс.

От улични боеве са. Искам ли да си имам проблеми заради побоища на улицата? Не става въпрос за Милър или Тайсън Фюри, а за мен. Искам да дам положителен пример на децата. Когато станах професионалист – си дадох сметка, че вече всички ме гледат и глупостите приключват“, признава Ей Джей.

Така е. Целият свят е вперил погледа си в него и няма право на грешна стъпка в личния си живот. Продължи с истини от света на бокса:

„Изглежда лесно, но не е. Великите го правят – трудното да изглежда като детска игра. Никога не се оплакваме, не плачем. Отдал съм се изцяло на бокса, имам 10 години останали. Това е. Не ме интересува нищо за футбол, ръгби, хокей. Живея за бокса. Нокаутирам хора. Погледнете му лицето, ще го реконструирам“, закани се британецът.

На Милър не му се понравиха думите и Ей Джей бързо забеляза това. Повтори репликата с „реконструирането“ на лице няколко пъти.

„Ще го нокаутирам“, чуха се реплики и от двамата.

Мачът е в САЩ на 1-ви юни – за поясите на Антъни Джошуа в тежка категория.

Прогнозите са за лесна победа на шампиона.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.