Начало Бокс Милър доволен от офертата на Джошуа

Милър доволен от офертата на Джошуа

Милър доволен от офертата на Джошуа
0

Въпреки че все още няма нищо официално, все по-голяма става вероятността следващият двубой на световния шампион на IBF, WBO и WBA „Super“ в тежка категория – Антъни Джошуа (22-0-0), да бъде срещу Джарел Милър (23-0-1).

„Голямото бебе“ от доста време насам си проси мач с 29-годишния англичанин от нигерийски произход и това съвсем скоро може да стане реалност.

Вчера от щаба на американеца потвърдиха, че са получили официална оферта за двубой между двамата, като спряганата дата и място са 1-ви юни и „Медисън Скуеър Гардън“ в родния на Милър Ню Йорк.

Ето какво каза по темата и 30-годишния американец:

„Мога да потвърдя, че получихме оферта от Еди Хърн в началото на седмицата. В момента обсъждаме варианти.

Всичко зависи от Дилиън Уайт и дали той наистина иска да излезе срещу Джошуа. Казаха, че ако успеем да се споразумеем бързо, ще изпреваря Уайт и мачът ще бъде насрочен за юни.

Дилиън може да пропусне голяма възможност, защото е твърдоглав и иска повече пари. Офертата към мен не е никак лоша.

Моята цел е да получа шанс за световна титла. Далеч по-важно е какво ще оставя след мен, парите рано или късно ще дойдат“, заяви Милър.

В същото време от Световната боксова асоциация (WBA) вчера разпоредиха провеждането на търг за мача между Джарел Милър и временния световен шампион на WBA -Тревър Брайън.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.