Начало Бокс Ерол Спенс загатна за завръщане през лятото

Ерол Спенс загатна за завръщане през лятото

Ерол Спенс загатна за завръщане през лятото
0

Добри новини получиха феновете на световният шампион в полусредна категория на WBC и IBF – Ерол Спенс-младши (26-0).

Американецът, който катастрофира зверски преди близо два месеца, загатна, че ще го видим отново на ринга през лятото на следващата година.

„Не можеш да счупиш това, което не се чупи. Готов съм за лятото на 2020“, написа в социалните мрежи 29-годишният шампион.

Това е едва вторият път от катастрофата насам, когато американецът ползва социалните мрежи. Този път публикацията му бе далеч по-добре приета от първата такава. Преди време Спенс се похвали, че няма нито една драскотина или счупена кост по себе си. Сама по себе си прекрасна новина, ако изключим факта, че боксьорът е шофирал под въздействието на алкохол.

От главната снимка сами можем да видим травмите по лицето на Спенс-младши от катастрофата. Тя е направена в полицейско управление и от нея спокойно можем да обобщим, че късметът е бил изцяло на негова страна.

Снимка: БТА

Дни преди нещастният инцидент, Ерол победи Шон Портър и по всичко личеше, че следващият му съперник ще е Мани Пакиао. Сега обаче тези планове коренно се промениха и най-вероятно Спенс ще има по-лек съперник за завръщането си.

тагове:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.