Начало Бокс Евгени Василев: Еди Хърн е изключителен професионалист

Евгени Василев: Еди Хърн е изключителен професионалист

Евгени Василев: Еди Хърн е изключителен професионалист
0

Най-добрият кътмен в България и кондиционен специалист – Евгени Василев, се изказа ласкаво за промоутъра Еди Хърн.

Младен Манев-Нинджата утре вечер ще вземе участие на голяма галавечер на Matchroom и в момента двамата са в Манчестър. Специалистът е убеден от първо лице на колко високо ниво е организацията на Хърн.

Първата част от интервюто ни с Евгени Василев можете да откриете тук:

Евгени Василев: Младен е от малкото българи на такова ниво

„Бил съм на много галавечери навсякъде по света и до сега такъв висок стандарт никъде не съм виждал. Не може да се опише с думи, трябва да се види. Вчера, докато обядвахме в ресторанта, дойде собственикът на Matchroom Еди Хърн“, започна разказа си Василев за читателите на Boec.BG.

„Човекът се нареди на опашката редом с останалите боксьори, треньори и хора от организацията на галата. Взе си храна и седна на съседната маса до нашата… Хърн е милиардер, но не се дели от останалите хора. При него няма мои и твои, бедни и богати.

„Преди седмица беше с най-добрия боксьор Канело Алварес, сега обядва редом с останалите.“

„В чужбина се работи и ние само можем да вземем пример. Дойде преди пресконференцията и обърна специално внимание на всеки. Наясно е, че преди голяма гала е нормално да има притеснение, но тук нужното на всеки боксьор е подсигурено.“

MATCHROOM BOXING

„Затова утре бойците ще покажат най-доброто от себе си. Ще има минимално напрежение у тях, всичко е свързано по веригата.“

„Еди Хърн е истински професионалист и на такива хора мога само да се възхищавам. Целият хотел е единствено за участниците в галата, отборите им и организаторите. Навсякъде всичко е брандирано с постерите на бойците, дори машините за дезинфекция на ръцете“, продължава най-добрият български кътмен.

„Карат те да се чувстваш значим и те предразполагат утре да излезеш със самочувствие.“

„Абсолютно всяка нужда на състезателя се подсигурява. Има зони за отдих, за забавление, хладилници с всякакви видове протеини и средства за възстановяване, места за пълноценна тренировка.“
„Можем само да черпим опит и да се поучим как се работи здраво за един успешен продукт. Затова Matchroom е най-популярната верига с най-много световни шампиони“, сподели Евгени Василев.
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.