Начало Бокс Еди Хърн иска DAZN да увеличи сериозно месечните такси

Еди Хърн иска DAZN да увеличи сериозно месечните такси

Еди Хърн иска DAZN да увеличи сериозно месечните такси
0

Промоутърът на „Matchroom“ Еди Хърн отново шокира феновете на бокса с изказване за увеличаване на таксите. Мениджърът на част от най-добрите бойци в света желае американската платформа DAZN да завиши повече от двойно цените за абонамент. В момента да се абонираш за медията в САЩ струва 20 щатски долара, а според Хърн това трябва да струва 50.

„Нашите гледания са в пъти по-големи от тези на „Showtime“. Дори в Америка достигаме до огромна аудитория. Трябва да увеличите месечната такса – сега е 20 долара, направете я 50″, апелира Хърн.

Снимка: БТА

„Чарло се би при „Showtime“ и го гледаха 300 хиляди. Докато Якобс – Чавес ще направи поне 500-600 хиляди платени гледания по DAZN. Трябва да се мисли за големите боксьори, които отказваха до скоро, мислейки, че при вас няма пари. Феновете искат да гледат големи мачове“, допълни Еди Хърн пред SI Boxing.

Привържениците на бойните спортове възруптаха срещу това изказване. Мнозина посочиха с пръст мениджъра и го обвиниха, че се е самозабравил.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.