Начало Бокс Изненада: Дилиън Уайт се завръща на ринга още през декември

Изненада: Дилиън Уайт се завръща на ринга още през декември

Изненада: Дилиън Уайт се завръща на ринга още през декември
0

Хванатият с допинг Дилиън Уайт ще се завърне на ринга като част от галата на Анди Руис-младши и Антъни Джошуа. Това разкри неговият мениджър Еди Хърн.

Оказа се, че единствената санкция към Уайт е била отнемането на претендентския статут на WBC. В момента претендент №1 е Тайсън Фюри, който ще се бие с Дионтей Уайлдър за титлата февруари 2020 година. Все още тече разследване на пробите на Дилиън и английските агенции нямат проблем техният сънародник да се бие.

Очакваше се това да се случи най-рано през 2022-2023 година.

„Пратик му списък с противници. Няма да бъде боец от топ 10 или топ 15, но ще е достоен опонент“, призна Еди Хърн. „Мисля, че ще е 10-рундов мач. Това е добра възможност за него да продължи да печели.“

Бойната галавечер е на 7 декември в Саудитска Арабия, където специално построиха стадион за нея.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.