Начало Бокс Спрягат Дилиън Уайт за „Джошуа – Руис 2“
0

Спрягат Дилиън Уайт за „Джошуа – Руис 2“

Спрягат Дилиън Уайт за „Джошуа – Руис 2“
0

Дилиън Уайт може да се завърне сензационно на ринга по време на реванша между Антъни Джошуа и Дилиън Уайт на 7 декември в Саудитска Арабия.

В момента ситуацията около британския боксьор не е много ясна, тъй като беше уличен в употреба на забранени стимуланти дни преди победата си над Оскар Ривас през юли, но, официално, не е със спрени права. Ако от Британската антидопингова агенция (UKAD) се произнесат в полза на Уайт, то той би могъл да се боксира в подгряваща среща на големия мач, намекна мениджърът му Еди Хърн.

„Видяхме се и го попитах как е. Каза: „Адвокатите ни натискат за дата за изслушване пред UKAD“, за каквото и да е, но дано всичката информация излезе наяве и да изчисти името си. Би искал да се бие тази година, и на мен ми се ще. Саудитска Арабия? Бих искал да има мач до края на годината, но сега определено е тежък момент за него, чисто психически. И смятам, че трябва да натискаме за тази среща, защото той има право да се бие, но мисля, че трябва да освободи главата си от тази история“, коментира Еди Хърн.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.