Начало Бокс Хърн: Пратих на Джошуа интервю с Боб Аръм

Хърн: Пратих на Джошуа интервю с Боб Аръм

Хърн: Пратих на Джошуа интервю с Боб Аръм
0

Боксовият мениджър Еди Хърн обеща клиентът му Антъни Джошуа да бъде на висота в битката с Кубрат Пулев. Британецът ще защитава световните титли в тежка категория срещу най-добрия български боксьор на 20 юни в Лондон.

Промоутърът обеща, че този път клиентът му няма да държи дистанция и ще бъде много по-атрактивен.

„Ще видите едно от най-добрите представяния на Ей Джей. Срещу Руис през декември той беше наблегнал на дисциплината и следваше плана си“, Еди Хърн сподели пред Sky Sports.

Снимка: БТА

„Той може да бъде много по-деструктивен. Загубата от Руис го научи да не се разсейва от външния свят. Остава фокусиран, остава себе си. Този спорт не прощава на никого, особено ако искаш да си №1.“

„В момента фокусът е битката с Пулев. Джошуа ми каза: „Ти прави плановете за бъдещето, а аз ще мисля само за Пулев“. Изпратих му интервю на Боб Аръм, който е промоутър на българина. В изказването на Аръм се сипят закани за нокаут. Направих го, за да запаля пламъка в Ей Джей. Ние имаме нужда от това. Един от проблемите в първата битка с Руис беше, че този огън просто не се появи. Сега няма да допуснем тази грешка, нямаме право да губим. Джошуа се подготвя за страховито представяне на 20 юни“, допълни Хърн.

Колаж: Sky sports
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.