Начало ММА Обрат: Ортега се извини на рапъра за атаката

Обрат: Ортега се извини на рапъра за атаката

Обрат: Ортега се извини на рапъра за атаката
0

Боецът от UFC Браян Ортега се извини на рапъра Джей Парк за нападението над него по време на UFC 248. ММА състезателят рязко промени тона, след като стана ясно, че кореецът е повдигнал обинения срещу него.

„Искам официално да се извиня на Джей Парк за събота вечер, когато „Зомбито“ е готов, може да се бием“, написа Ортега Twitter.

Феновете го съсипаха в коментарите под публикацията.

„Адвокатът ти ли те накара да го напишеш?“, „Това извинение е толкова слабо, не можеш просто да удряш някого и после да кажеш, че съжаляваш в интернет“ и „Очаквах това от Конър (Макгрегър), но не и от теб“, ядосват се потребителите на социалната мрежа.

Ортега и Чан Сунг Джунг, по-известен като „Корейското зомби“, трябваше да се бият миналата година, но азиатецът се оттегли заради контузия.

Атаката над рапъра най-вероятно е продиктувана от думите, които той е превел. Джунг не знае английски език и е обиждал Ортега на корейски, а приятелят му Джей Парк е превеждал.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.