Начало Бокс Феновете на „Левски“ стягат боксов турнир в помощ на Светослав Самуилов

Феновете на „Левски“ стягат боксов турнир в помощ на Светослав Самуилов

Феновете на „Левски“ стягат боксов турнир в помощ на Светослав Самуилов
0

Привържениците на „Левски“ и тази година ще имат своя традиционен боксов турнир за фенове и фенклубове на синия отбор. Датата бе официално обявена – 12-ти март 2022 г., като битките ще се проведат отново в столичната зала „София“.

Главен организатор е Националният клуб на привържениците на „Левски“, а тази година ще е 10-ото юбилейно издание на надпреварата.

„Вече цяло едно десетилетие нашата организация полага огромни усилия от една страна да възпитава младите поколения в спортни добродетели, а от друга да показва силата на духа и бойните възможности на левскарите. Считаме, че достигането на този десет годишен юбилей сам по себе си е доказателство за успех в това начинание!“, посочват от НКП на своята страница.

Снимки: LAP.BG

Всички желаещи да се качат на ринга, трябва да изпратят трите си имена, организацията, която представляват, възраст, лично тегло, снимка или кратък клип, в който се представят, както и песента, с която ще ги съпроводи до двубоя на email адрес: boxing@nkp.bg.

Освен зрелищните битки, по време на събитието, ще се проведе благотворителен търг. Средствата ще бъдат дарени на Светослав Самуилов-Сисо.

„Нашият приятел е доказателство за силата духа и въпреки неволята, успя да изгради специализирана зала за бойни спортове за хора с увреждания – едно начинание, което заслужава пълната ни подкрепа“, посочват от организацията.